Företagsinfo:
Alla priser är inkl 25% moms
Momsregnr SE891012026301
Innehar F-skattsedel

Mail/Kontakt:
info@navalith.se (frågor)
order@navalith.se (beställningar)

Navalith.se drivs av mig, Sandra, och jag har hållt på med syntetdreads och annar hårpysslande sedan 2005. Jag håller till i Stockholm där jag finns tillgänglig för inflätningar av syntetdreads och konsultationer. Att hålla på med hår är ett sätt för mig att få utlopp för min kreativitet och inspiration. Jag vill erbjuda olika former av hårförlängningar/hårförändringar som inte skadar ditt egna hår och kan vara allt från diskret till extremt, beroende på smak och behov. Jag tar emot beställningar på uppdragsbasis och vill gärna ge dig ett hår som är upp till och över dina förväntningar. Jag lägger ner lika mycket kärlek i enkla, stilrena slingor som avancerade perukidéer, så tveka inte att höra av dig om du vill låta mig skapa något nytt åt dig :)

Villkor för beställningar på Navalith.se

Allmän information:
För att få beställa måste du vara 18 år eller ha målsmans tillstånd. Jag tar ej på mig något ansvar för om någon under 18 år beställer utan målsmans tillstånd, i annans namn, eller på annat sätt.
De personuppgifter som lämnas i samband med beställning är konfidentiellt och lämnas aldrig ut till en tredje part.

Allt du ser på hemsidan är handgjort av mig och jag gör mitt bästa för att ge produkterna en så hög kvalité som möjligt. Jag arbetar med bra material och vill ge dig hår som håller och ser bra ut länge. Dock är jag bara människa, så det kan förekomma mindre skönhetsfel på produkterna. Jag försöker minimera dessa så gott det går men jag vill att du som kund är medveten om detta. Skulle du tycka att något inte ser ut som det ska, maila mig så försöker vi lösa det. Det är väldigt viktigt för mig att du är nöjd med det du beställer!

Färgkartan är en referens och kan av förklarliga skäl (skärminställningar etc) inte ange exakt rätt nyans.  Om det är någon nyans du är osäker på så maila mig så ordnar jag extra referensbilder till dig så du hittar precis den nyansen du är ute efter. För väldigt exakta färgmatchningar går det väldigt bra att skicka ett hårprov via brev till mig så kan jag jämföra den med min egna fysiska färgkarta.

Betalning:
Alla beställningar betalas i förväg genom en enkel faktura till bankgiro. Fakturorna ställs på 10 dagar om inget annat anges. Leveranstiden börjar gälla efter du betalt din beställning, och inga beställningar påbörjas innan betalningen är gjord. Din beställning är giltig när jag upprättar din faktura, som bifogas via mail till dig. Utebliven betalning på giltig beställning eller avbeställning efter fakturans utgångsdatum debiteras.

Frakt och leverans:
 Priset inkluderar en eventuell frakt med Schenker Privpak, som försäkrar försändningen upp till 1500 kr. Om din beställning har ett högre värde en detta finns möjligheten att få din beställning levererad med Posten, där du informeras om den mellanskillnad (enligt Postens portotabell) som tillkommer för frakt och försäkring för ett högre belopp. Du som kund får själv välja fraktalternativ, men Schenker Privpak är standardalternativet. För din skull insisterar jag starkt på att bara erbjuda försäkrade fraktalternativ, då jag inte kan ersätta oförsäkrade försändelser. Jag kan inte påverka leveranstiderna hos fraktbolagen.

Leveranstiden för specialbeställningar varierar, men en uppskattning ges alltid till dig som kund och jag gör mitt allra bästa för att förhålla mig till den. Skulle du behöva något på väldigt kort varsel eller till ett specifikt datum är det viktigt att du säger det till mig i samband med din beställning så jag kan göra klart din order i tid.

Problem med beställningen:
Om du får din vara och anser att det är något fel på den och skiljer sig från det du beställt gör jag självklart mitt bästa för att lösa situationen. Det är viktigt för mig att du är nöjd och om det är något som jag gjort fel kan jag åtgärda det åt dig. Om du har några frågor innan beställningen vill jag att du mailar mig så vi reder upp eventuella oklarheter, om du har gett mig felaktig information kan jag inte ersätta detta utan kostnad. Jag kan ge råd och tips om mina produkter om du frågar, men det är fortfarande du som är ansvarig för att ge mig rätt information om vad du vill ha i din beställning.

Ångerrätt och avbeställning:
Om du vill avbeställa din order hos mig går det bra att maila och säga det utan problem, dock innan fakturans utgångsdatum. Om du av någon anledning inte kan betala under den tiden men ändå vill behålla din order så är det bäst för oss båda om du låter mig veta det så fort som möjligt så vi undviker missförstånd.
Navalith känner till och respekterar distansavtalslagen, och du har 14 dagars ångerrätt på färdiga lagervaror i obruten förpackning. Har förpackningen brutits kan jag av hygieniska skäl inte ta emot din retur. Vid returer är det du som får stå för frakten tillbaka till mig.

Vid specialbeställningar tillverkas varan eller produkten efter dina specifika önskemål, och det är därför ingen ångerrätt på dessa. Om det är något fel med din specialbeställning som beror på att du angett felaktig information till mig så kan jag inte ersätta dig, utan det är upp till dig att vara så specifik som möjlig när du beställer. Om felet ligger hos mig så har du full rätt att reklamera varan, och då erbjuder jag mig att antingen rätta till felet eller ge dig pengarna tillbaka beroende på felet.